Subaru SMART Service

Speciaal voor Subaru’s met ervaring

De Subaru SMART Service is een vriendelijk geprijsd onderhoud voor een Subaru van 8 jaar en ouder met alle kwaliteit en service van de Subaru dealer. Met de Subaru SMART Service bieden wij u een aangepast onderhoudschema inclusief alle zekerheden zoals de kennis van de speciale Subaru technieken, de speciale gereedschappen, de laatste software en merkinformatie, het gebruik van originele onderdelen en de mogelijkheid om gebruik te maken van alle speciale Subaru Services.

De Subaru SMART Service komt in twee varianten. De basisvariant voorziet in een APK (1), nieuwe olie, een oliefilter, het vullen van de ruitensproeiervloeistof en een controle op 18 essentiële punten. U betaalt voor de Subaru SMART Service beurt slechts € 149,-(2).

U kunt ook kiezen voor de Subaru SMART Plus Service. Omdat u bijvoorbeeld veel kilometers maakt of gewoon maximale zekerheid wenst. U krijgt dan dezelfde zaken als bij de Subaru SMART Service, aangevuld met vervanging van het luchtfilter, extra controles en 1 jaar GRATIS SMS Lifetime (3), de pechhulp van Subaru in heel Europa om uw mobiliteit te garanderen. Uw prijs: € 265,-(2).

Alle details over de inhoud van de beide service beurten kunt u vinden in de onderstaande tabel. Interesse in de Subaru SMART Service? Maak een afspraak en ervaar de voordelen van de Subaru dealer voor onderhoud aan uw Subaru. Let op: het gaat hier om adviesprijzen.

(1) Exclusief kosten voor roetmeting en/of viergasttest en afmeldkosten.
(2) Toeslag op motoren met 6-cilinders of een turbo
(3) SMS Lifetime kan tot en met het 15de levensjaar van de auto verlengd worden.

Maak een afspraak via mail met ons om te kijken naar de mogelijkheden! Bellen mag ook. Klik hier.