Subaru Green cabin air filter

Subaru interieurfilters spelen een vitale rol om er voor te zorgen dat de lucht in de auto schoon, fris en aangenaam is om in te ademen het gehele jaar door. Waar u ook rijdt, de buitenlucht kan veel irriterende en vervuilde stoffen bevatten inclusief pollen, ozon, stof, uitlaatgassen en andere deeltjes die niet alleen onplezierig maar ook schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn. Indien de lucht binnen in de auto niet goed wordt geventileerd en gefilterd, kan de kwaliteit er van al gauw 5 keer slechter worden dan van de buitenlucht. Een airconditioning systeem dat goed functioneert is uw bescherming voor vervuilende stoffen omdat ze geblokkeerd zullen worden voor ze de auto binnenkomen.

Het geheim van schonere lucht

Subaru Outback Veiligheid

De Subaru Green cabin air filter is een unieke premium filter omdat hij niet enkel beschermt tegen allerlei soorten stof, pollen, roet, schadelijke gassen en heel kleine maar giftige deeltjes maar tegelijkertijd ook een luchtverfrissende functie heeft en de gezondheid beschermt dankzij de extra laag tegen bacteriën, schimmelsporen en virussen. Nieuwe interieurfilters zorgen ook dat het airconditioning systeem optimaal functioneert onder alle weersomstandigheden. Het voorkomt condens op de ramen en dat maakt rijden veiliger dankzij een goed uitzicht. 

Waarom regelmatig de interieurfilter vervangen?

Subaru Green cabin airfilter interieurfilter vervangen

De werking van de Subaru interieurfilter neemt af als gevolg van opeenhopende deeltjes in de filter die anders de auto waren binnengekomen. Om deze reden moet uw interieurfilter regelmatig vervangen worden afhankelijk van de kilometerstand en de omstandigheden/omgeving waarin u rijdt. Subaru adviseert de filter ten minste om de 15.000km te vervangen.

 

Subaru interieurfilter

Voertuigen die regelmatig in een stoffige of vervuilde omgeving rijden of bestuurders die overgevoelig zijn voor deeltjes in de lucht, zouden zelfs frequentere vervanging moeten overwegen. Het niet vervangen van de interieurfilter zou kunnen resulteren in toenemend bedompte lucht in de auto die het interieur bevuilt. Dit kan zelfs dienen als een voedingsbodem voor bacterieën, meeldauw en micro-organismen - mogelijke bronnen van allergieën.

Snel en gemakkelijke vervanging

Wij als Subaru dealer kunnen snel de staat van uw interieurfilter nagaan. Wij gebruiken geen gereconditioneerde interieurfilters en u ontvangt dus altijd gloednieuwe, hygiënische en schone interieurfilters voor uw auto.
 
Wij bieden u een hoog niveau van service en expertise die klanten verwachten van Subaru. Omdat wij ieder Subaru model door een door kennen zijn zij de ideale leverancier voor het vervangen van interieurfilters. De procedure is snel en gemakkelijk en u bent verzekerd van service van hoge kwaliteit inclusief de volledige Subaru garantie.
Subaru interieurfilter schone lucht
Maak een afspraak via mail met ons om te kijken naar de mogelijkheden! Bellen mag ook. Klik hier.