Subaru Green cabin airfilter

Superieure bescherming voor lak, lichtmetalen velgen en binnenbekleding

Uiteraard wilt u het beste voor uw wagen en daarom bieden wij Subaru Glass Coating aan, hét beschermingsproduct voor lak, lichtmetalen velgen en binnenbekleding dat ervoor zorgt dat uw wagen zijn showroomglans behoudt, lang nadat u bij de dealer vertrokken bent.

Met de geavanceerde formule van Subaru Glass Coating hecht de beschermlaag zich aan de lak van uw Subaru hetgeen zorgt voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. De glasachtige keramische afwerking is bestand tegen extreme temperaturen en ondoordringbaar voor chemische oplossingen. Beter nog, de beschermlaag wordt sterker met de tijd! Geen enkel ander beschermingsproduct werkt op deze manier.

Subaru Glass Coating stoot vloeistof af en is heel resistent tegen zure regen, luchtvervuiling, oplosmiddelen en strooizout. Het rekent ook af met mogelijke microkrassen van de autowasstraat en de inwerking van vogeluitwerpselen.

Subaru Glass Coating maakt waxen overbodig

Subaru Glass Coating werkt vochtafstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout.

Als Subaru Glass Coating eenmaal is aangebracht, is waxen overbodig. Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden.

Subaru Glass Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door uw erkende Subaru dealer en u ontvangt 5 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak. Als u uw wagen zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw auto.

Bescherming voor uw lichtmetalen velgen en binnenkleding

Subaru Alloy Wheel Protector voorkomt de aanhechting van remstof

Subaru Alloy Wheel Protector zorgt ervoor dat uw wielen makkelijk schoon te maken zijn. Vuil en remstof blijven achter op de beschermlaag en zijn snel te verwijderen met water, zonder gebruik van agressieve chemische schoonmaakmiddelen.

Subaru Fabric Protection vormt een sterke, vuilbestendige barriere tegen de meest uiteenlopende vlekken.

Kinderen, huisdieren, modderige sportspullen, een lekkende lunchbox... Subaru Fabric Protection zorgt ervoor dat de binnenkant van uw auto net zo schoon blijft als de buitenkant. Dankzij de hypoallergene PTFE formule is het eenmalig aanbrengen van de beschermlaag voldoende om de bekleding van stoelen en vloer vrij te houden van de vlekken die nu eenmaal horen bij een actieve levenstijl.

Voordelen van Subaru Glass Coating

De voordelen van Subaru Glass Coating zijn onder meer:
  • * Een overdraagbare garantieperiode van 5 jaar;
  • * Makkelijker en sneller schoonmaken met minder moeite en kosten;
  • * Getest en goedgekeurd door Subaru Europe;
  • * Milieuvriendelijk;
  • * In geval van schade kan het product opnieuw worden aangebracht op de nieuwe lak en lichtmetalen velgen.

Maak een afspraak via mail met ons om te kijken naar de mogelijkheden! Bellen mag ook. Klik hier.