Kleine beurt bij Vakgarage Bij D'r Mathieu in Cadier En Keer

Bij Vakgarage Bij D'r Mathieu wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Bij D'r Mathieu niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Bij D'r Mathieu voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Cadier En Keer altijd langs Vakgarage Bij D'r Mathieu om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Cadier En Keer? Kom dan langs Eckelraderweg 13a in Cadier En Keer (Limburg). Of neem contact op via mail Info@garagemathieu.nl of bel naar 043-4071538.

Contactgegevens

Vakgarage Bij D'r Mathieu
Eckelraderweg 13a
6267 NM Cadier En Keer

tel.: 043-4071538
mail: Info@garagemathieu.nl