APK in Cadier En Keer 

Bij  Vakgarage Bij D'r Mathieu is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Bij D'r Mathieu uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Bij D'r Mathieu geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Cadier En Keer die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Cadier En Keer en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Cadier En Keer? Kom dan langs Eckelraderweg 13a in Cadier En Keer (Limburg). Of neem contact op via mail Info@garagemathieu.nl of bel naar 043-4071538.

Contactgegevens

Vakgarage Bij D'r Mathieu
Eckelraderweg 13a
6267 NM Cadier En Keer

tel.: 043-4071538
mail: Info@garagemathieu.nl